Vedligeholdelse af aircon- og klimaanlæg.

abovetitle Vedligeholdelse af aircon- og klimaanlæg.

Skrevet den af

Hvis din bil har et klimaanlæg eller aircondition skal det på et tidspunkt vedligeholdes for at fungere optimalt.

Et klimaanlæg sørger automatisk for at holde den indstillede temperatur i kabinen som du selv sætter så læge det er aktivt hvorimod et aircondition anlæg kun køler luften der bliver ført ind i kabinen.

Et klimaanlæg er derfor en del mere avanceret end et aircondition anlæg men grundlaget for pleje og vedligeholdelse er den samme på de to anlæg.

Du kan spare rigtig mange penge på et service af dit klima- og aircondition anlæg i bilen ved at indhente priser fra forskellige værksteder. Et autoriseret værksted vil ofte skifte kølemidlet på dit aircondition anlæg, men der skal også skiftes olie, pollenfilter og renses luftkanaler.

Få den bedste pris og indhent selv 3 uforpligtende tilbud på et aircondition service her!

Den gennemsnitlige pris for at få udført et aircondition service inkl. kølemiddel, olieskift, pollenfilter og rensning af luftkanalerne baseret på 2797 A/C service er på 1535 kr.

Få den bedste pris på dit aircon- og klima service ved at indhente tilbud igennem Autobutler.dk

Undgå lugt og bakterier i dit aircondition anlæg

Hvis du er generet af lugte eller baktier i dit aircondition anlæg kan det være på tide at få renset dit anlæg, dette kan gøres med en speciel rense spray beregnet til aircon- og klimaanlæg.

En gør-det-selv løsning koster 150 kr og er super simpel at anvende - du skal blot aktivere sprayen inde i bilen så renser den luftkanalerne!

Køb Aircon rens fra Sonax her

Husk at bruge dit aircon anlæg om vinteren

Mange tror fejlagtigt at ens klima- og aircondition anlæg kun skal bruges om sommeren, men det er en rigtig dårlig idé at slukke for anlægget hele vinteren, da det betyder at smøremidlet ikke arbejder og der er risiko for at pakningerne udtørre og bliver udsætte.
Hvis du derimod anvender dit klimaanlæg om vinteren sørger du også for et behageligt og tørt indeklima hele året rundt i bilen.


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål