To vigtige ting når du skal sælge eller købe en brugt bil

abovetitle To vigtige ting når du skal sælge eller købe en brugt bil

Skrevet den af

Hvis du står over for at skulle sælge eller købe en bil privat, er det vigtige du tager visse forbehold. Bilen skal blandt andet omregistreres ved et ejerskift, også er det en god idé at have en slutseddel på bilhandlen også. 

1. Omregistrering af bilen

En omregistrering , kaldes også ejerskifte af bil, og handler blot om at efter en bilhandel omregistrer køretøjet så det er den rette ejer der står som ejer af køretøjet. Det vil sige, med andre ord, at du er den nye ejer af bilen helt officielt, og det er dig der har det generelle ansvar for bilen, skal betale afgifter og kan forsikre den i dit navn.

En omregistrering af bilen foregå nemt over nettet, og du kan læse en udførlig guide hos nembilhandel.dk om hvordan du omregistreringer din bil online hos SKAT. 

2. Udfyld en detaljeret slutseddel

Noget meget vigtigt ved en brugtbilhandel er slutsedlen, slutsedlen er dokument som sørger for at sammenkæde køber og sælger i handlen. I slutsedlen står nøjagtigt hvad der er blevet handlet, i hvilken stand, for hvilken pris, og hvornår handlen er indgået - dette gør at der ikke kan opstå misforståelser efter handlen er foretaget da både køber og sælger har skrevet under på denne slutseddel. 

Informationer på slutsedlen kan for eksempelvis være oplysninger på køber samt sælger, bilens modelnavn, årgang, kilometerstand, kendte fejl/mangler, skader og meget mere.

Du kan læse mere omkring slutsedler til private bilhandler hos nembilhandel.dk


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål