Skal du sælge bilen? Læs vores 5 gode råd til salg af bilen.

abovetitle Skal du sælge bilen? Læs vores 5 gode råd til salg af bilen.

Skrevet den af

Hver evig eneste dag bliver der købt og solgt flere tusinde biler til private – markedet er velgående og hvis du går og overvejer at sælge din brugte bil, kan du læse med her. Vi har samlet nogle gode råd når du skal sælge din brugte bil.

Vi har her samlet 5 gode råd hvis du selv vil stå for dit privatsalg af bilen, ellers kan du længere nede se hvordan du sælger den gratis på auktion til 4000 købere. 

Spar besværet ved et bilsalg - Sælg din bil til den bedste pris på online auktion her gratis og uforpligtende.

 1. Prisen på din brugte bil

  Hvis du skal sælge din brugte bil skal du prissætte den rigtigt – Der er mange ting der påvirker prisen på bilen, og den nemmeste måde at finde den rigtige pris på er at få Autocom.dks eksperter til at lave en pris vurdering – det kan du gøre ved at oprette din bil her.

  Ellers handler det om at se på markedet og sammenligne din bil med andre tilsvarende der er til salg.
 1. Billederne og klargøring

  Det er super vigtigt for dit optimere dit bilsalg at du får klargjort din bil, og taget nogle rigtig gode billeder af den. Når vi siger klargøring af bilen mener vi at du rydder op i den, støvsuger og lige tørre instrumentbordet af og vasker den – det behøves ikke tage mere end 1-2 timer for at få sin bil til at fremstå pænt så man kan se standen og sælge den bedre.

  Et andet vigtigt punkt omkring ens bilsalg er at få taget nogle gode billeder af bilen, tag billeder hele vejen rundt og indeni for at vise bilen frem til en eventuel køber. Hvis du ikke selv har mod på at tage billeder har du mulighed for at hyre en bilfotograf som SCPhoto billigt til at tage salgsbilleder af din bil.
 1. Annonceteksten

  Vær kreativ og fortæl din historie – det skiller dig positivt ud når du skal sælge bilen, det er en god idé også at skrive hvornår bilen sidst er serviceret, hvornår den er synet og hvilket udstyr der medfølger. Du kan også fortælle dine personlige erfaringer med bilen for at gøre det sigende og ærlig.
 1. Fremvisning af bilen

  Inden en eventuel køber kommer til fremvisning af bilen, skal den igen gøres ren indvendig og udvendigt, samt skal du lige rydde op i den igen. Hav styr på servicehæftet, regningerne på bilen, synsrapporter, eventuelt en brugtbiltest og husk at finde din registreringsattest frem.  
 1. Overdragelse til køber

  Når i er blevet enige om en handel er det en god idé at modtage pengene med straks overførsel eller kontant, husk at omregistrere bilen til den nye køber før han forlader adressen så du er sikker på bilen bliver omregistreret korrekt.

Vil du hellere spare besværet?

Sælg din bil på auktion – Solgt eller gratis, +4000 købere er klar!

Hvis du skal sælge din bil, og vil gøre det nemmest for dig selv, kan du sælge din bil på online bilauktion igennem Autocom.dk. Her sidder 4000 købere, blandt andet bilforhandlere, klar til at byde på din bil og hvis den ikke opnår mindste prisen du sælger – så er det helt gratis! Hvis din bil opnår mindsteprisen, skal du betale et meget lavt salær, og Autocom.dk står til rådighed med hjælp indenfor alt.

Gør som over 100.000 danskere har gjort før, brug Autocom.dk og få den bedste pris for din bil – indenfor 24 timer!

Sælg din bil gratis på auktion her

Lige meget om du opretter dig som bruger, tilmelder biler eller ønsker rådgivning om bilsalget, er det helt gratis. Det koster kun salær, hvis din bil bliver solgt på bilauktionen.

Besøg Autocom.dk her

 


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål