Skal du have nye sommerdæk til 2022?

abovetitle Skal du have nye sommerdæk til 2022?

Skrevet den af

Foråret har fået en god start, gennemsnitstemperaturen for dagen stiger og med de vejrudsigter er det snart tid til at finde sommerdækkene frem fra opbevaringen.

Der er ingen love om hvornår man skal skifte til sommerdæk, og det er ikke lovkrav at gøre det, men så snart den gennemsnitlige temperatur for dagen er over 7 grader anbefaler dækeksperter at skifte til sommerdæk. Ofte i Danmark er det omkring påske.

Hvis du ikke er sikker på om dine sommerdæk kan køre en sæson mere, og du derfor skal ud og købe nye sommerdæk er det ved at være på tide at få indkøbt nogle nye dæk og booke tid på et værksted til dækskift.

Bestil tid til sommerdæk skift i god tid

Så snart temperaturerne stiger yderligere vil alle værksteder og dækcentre i hele landet opleve øget travlhed og kø for at få tid på værkstedet. Derfor er det en god idé at booke tid til sommerhjul skifte i god tid.

Du kan booke tid igennem Autobutler på dit nærmeste værksted og spare op til 40% på dækskifte.

Hos Autobutler kan du både booke tid til hjulskifte, dækskifte, køb af nye dæk inklusiv montering, afbalancering og meget andet.

Billigt dæk og hjulskifte er noget alle kan bruge

Det er de færreste der selv kan skifte dækkene på fælgene, og prisen løber hurtigt op hvis man skal på værksted. Derfor anbefaler vi altid at booke tid til sommer hjul eller dækskifte igennem Autobutler hvor du kan spare 40% på værkstedsregningen.

Hvad med opbevaring af mine vinterdæk?

Hvis du selv vil opbevare dine vinterdæk, er det vigtigt at du opbevarer dem mørkt, køligt og tørt. Mange værksteder har også dækhotel hvor du kan mod et gebyr får opbevaret dine vinterdæk indtil de skal monteres igen i slutning af efteråret.

Skal du ud og købe nye sommerdæk 2022?

Hvis du er på udkig efter nye kvalitets og billige vinterdæk til 2022 er det vigtigt du bestiller i god tid. De gode og prisvenlige sommerdæk bliver hurtigt udsolgt i de populære størrelser og derfor anbefaler vi altid at handle nye sommerdæk i god tid.

Vi anbefaler altid du handler dine dæk Dækbutikken.dk. De har hurtig levering, knivskarpe priser og god kundeservice.

Læs mere om valg af sommerdæk her


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål