Så blev det vintertid - Har du husket at stillet uret?

abovetitle Så blev det vintertid - Har du husket at stillet uret?

Skrevet den af

Hvert år kommer det bag på mange danskere, at uret skal stilles en time tilbage og det giver øget risiko for at en rigtig træls parkeringsbøde som nemt kan undgås.

Det er nemlig vigtigt hvis du har elektronisk parkeringsskive i din bil, at du tjekker om den selv har stillet sig en time tilbage til vintertid. 

Rigtig mange nye elektroniske p-skiver stiller selv uret en time frem og en time tilbage ved sommer og vintertid, men det er stadig en god idé lige at kontrollere det er gjort, for det er en træls parkeringsbøde at få fordi man glemte at tjekke uret da man parkerede.

Mange parkeringsselskaber får hvert år henvendelser om at folk gerne vil have annulleret deres parkeringsafgift, da det blot var fordi deres p-skive ikke selv havde stillet sig tilbage, men det er altså bilistens eget ansvar.

Har du brug for en ny parkeringsskive?

Vores partner Dansk Autoudstyr forhandler parkeringsure fra blandt andet Parklife og ParkOne som selv kan styre sommer/vintertid. Priserne starter på omkring 300 kr for en parkeringsskive så der er noget for ethvert budget.

Klik her for at gå til Dansk Autoudstyr

reklame

?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål