På søndag skal uret stilles en time tilbage - Har du styr på parkeringsskiven?

abovetitle På søndag skal uret stilles en time tilbage - Har du styr på parkeringsskiven?

Skrevet den af

På søndag er det tid igen, og hvert år kommer det alligevel bag på mange at uret skal stilles en time tilbage. Vintertid skiftet giver altid øget risiko for en træls parkeringsbøde der er nem at undgå.

Parkeringsselskaberne rundt om i landet får hvert år mange henvendelser fra folk der gerne vil have annulleret deres parkeringsafgift fordi deres p-skive ikke automatisk havde stillet sig frem eller tilbage men det er altid bilistens eget ansvar at parkeringsskiven er sat korrekt.

De fleste nyere elektroniske p-skiver kan selv stille uret en time frem og en time tilbage ved sommer/vintertid, men uanset hvad er det altid fordelagtigt lige at tjekke om parkeringsskiven automatiske funktion fungerer som den skal da det er en træls parkeringsbøde at få.

Hvis du endnu ikke har en elektronisk parkeringsskive, eller du er interesseret at købe en ny parkeringsskive der selv kan stille sommer/vinter tid kan vi anbefale parkeringsskiver både fra Parklife og ParkOne som blandt andet forhandles af Dansk Autoudstyr og KN-Auto.

Priserne starter på 275 kr. og går op til 699 kr. afhængig om af hvilke funktioner du vil have med, nogle bruger batterier, andre oplades med solcelle teknologi hvilket kan være en fordel da du så heller ikke skal tænke på at skifte batteriet.

Shop hos Dansk Biludstyr Shop hos KN Auto


Parklife FS29

275,00 DKK

Køb her

Parklife Solar FS46

299,00 DKK

Køb her

ParkOne Solar

375,00 DKK

Køb her

ParkOne Exclusive

699,00 DKK

Køb her


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål