Mangler du køling i bilen? Sådan får du billigst et aircon service

abovetitle Mangler du køling i bilen? Sådan får du billigst et aircon service

Skrevet den af

Hvis du mangler køling i bilen på dit airconditionanlæg eller klimaanlæg, som tydeligt viser sig her i varmen, trænger din aircondition til et service.

Klik her for at få aircondition service til Danmarks bedste pris.

De fleste aircondition anlæg skal renses og serviceres jævnligt for at de køler bedst muligt og at man undgår bakterier i systemet.

Danmarks bedste pris på Aircondition service

Hos Autobutler får du Danmarks bedste pris på aircondition service. For kun 549 kr får du efterfyldt og serviceret dit airconditionanlæg - du sparer over 50% på normalprisen!

Spar 50% på normal prisen for et aircon service her!

For 549 kr får du test af anlæg for at kontrollere utætheder, Kontrol af rør, Kontrol af tilslutninger, Kontrol af samlinger, Kontrol af fastgørelse, Kontrol af kompressor, Kontrol af multirem og blæser, Tømning og tørring af anlæg, Vakuumtest, Påfyldning af eventuel ekstra kølemiddel op til 150 gram, Sporemiddel og kompressorolie, Test af køleevne før og efter service, 2 års garanti på al værkstedsarbejdet, Uvildig mekanisk rådgivning fra autobutler.dk

Hvad kan jeg selv gøre?

Hvis du er generet af lugte i dit airconditionanlæg kan det være på tide at få renset systemet.

Dette kan gøres med en speciel rense spray beregnet til aircon- og klimaanlæg.

En gør-det-selv løsning koster 150 kr og er super simpel at anvende - du skal blot aktivere sprayen inde i bilen så renser den luftkanalerne!

Køb Aircon rens fra Sonax her

Det er værd at bemærke her at dette ikke hjælper på ekstra køling, men afhjælper problemer hvis du oplever sur lugt i aircondition anlægget.


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål