Skift til vinterdæk i god tid i 2021

abovetitle Skift til vinterdæk i god tid i 2021

Skrevet den af

Vinteren er godt på vej, og vejrudsigterne viser at de kolde dage er godt på vej, med udsigter til frost og sne er det på tide, at overveje at skifte til vinterdæk.

Der er ingen nedskreven regel om hvornår man skal man skifte til vinterdæk, og det er ikke lovkrav at gøre det, men så snart den gennemsnitlige temperatur for dagen er under 7 grader anbefaler dækeksperter at skifte til vinterdæk. Det samme hvis du skal udenlands, de fleste nærliggende lande på Danmark har lovkrav om montering af vinterdæk i vinterhalvåret.

Skift til vinterdæk i god tid

At skifte til vinterdæk i god tid er en god idé, specielt inden den første sne falder. Alle værksteder og dækcenter i hele landet oplever øget travlhed samt kø så snart den første sne på vinteren falder, og travlheden begynder allerede når nattefrosten melder sin ankomst.

Hvis du er i tvivl om hjuldata og mål til dine nye vinterfælge kan du altid tjekke bilens hjuldata her i vores søgemaskine før du kigger efter nye fælge med vinterdæk.

Book tid til vinterdæk skift igennem Autobutler til kun 199 kr. Med i prisen får du afmontering af dæk, visuel kontrol af bremser, montering af medbragte hjul samt kontrol af dæktryk.

reklame

Er vinterdæk mere sikre end sommerdæk?

Vinterdæk er både bedre, og mere sikre, end sommerdæk så snart temperaturen falder til gennemsnitligt under 7 grader. Når den gennemsnitlige temperatur er under 7 grader, anbefaler dækeksperter at du skifter til vinterdæk både for din egen og dine medtrafikanter

Hvad koster det at få skiftet dæk på min bil?

Du kan igennem vores partner Autobutler bestille dækskift til fast pris på 199 kr.

Hvor kan jeg få skiftet dæk på min bil?

Stort set alle værksteder og dækcenter tilbyder skift til vinterdæk, der kan dog være stor forskel i prisen. Hvis du bruger Autobutler kan du spare op til 40% på dækskifte på selvvalgt værksted og indhente 3 tilbud så du får den bedste pris på hjulskifte i Danmark.

Hvad med opbevaring af mine sommerdæk?

Hvis du selv vil opbevare dine sommerdæk, er det vigtigt at du opbevarer dem mørkt, køligt og tørt. Mange værksteder har også dækhotel hvor du kan mod et gebyr får opbevaret dine sommerdæk  indtil de skal monteres igen i foråret.

Skal du have nye vinterdæk?

Hvis du er på udkig efter nye vinterdæk til vinteren 2021, er det vigtigt du bestiller i god tid. De gode og prisvenlige vinterdæk bliver hurtigt udsolgt i de mest populære størrelser. Du kan læse vores guide til valg af vinterdæk i 2021 så er du klædt godt på til at køre vinteren i møde.

Hvis du ikke selv har mulighed for at skifte til vinterhjul på bilen kan du her spare op til 40% på dækskifte eller hjulskifte på selvvalgt værksted – når du indhenter 3 tilbud får du den bedste pris på hjulskifte i Danmark og det er gratis samt 100% uforpligtende.

reklame


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål