Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk i 2020?

abovetitle Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk i 2020?

Skrevet den af

Det er det store spørgsmål der går igen hvert år, hvornår skal jeg egentlig skifte til vinterdæk?

Det bedste tidspunkt at skifte fra sommerdæk til vinterdæk på bilen er ofte omkring efterårsferien i uge 42, men afhænger af vejret og temperaturen udenfor.

Den generelle vejledning er at hvis gennemsnitstemperaturen på dagen er under 7 grader er det tid til at skifte til vinterdæk. Eksperterne mener at når gennemsnitstemperaturen er under de 7 grader, så begynder vinterdækkene generelt at fungerer bedre end sommerdæk.

De fleste værksteder har allerede travlt med bookinger på hjulskifte fra sommer til vinter hjul, så det er et godt tidspunkt at begynde at få booket tid til skiftet nu hvis du skal have hjælp til at få sat vinterdæk på din bil.

Hvor kan jeg få skiftet til vinterdæk?

Hvis du er på udkig efter et værksted i nærheden af dig hvor du kan få skiftet til vinterdæk billigst muligt vil jeg anbefale dig at bruge Autobutler her. Igennem Autobutler kan du oprette en opgave hvor du får 3 tilbud på dækskift billigst og tættest på dig, på den måde er du sikret du får den bedste pris mulighed på vinterdæk skift i 2020.

Klik her for at gå til Autobutler og bestil et gratis tilbud på vinterdæk skift

Hvor kan jeg købe vinterdæk billigst i 2020?

Hvis du skal ud og købe nye vinterdæk til sæsonen 2020 anbefaler vi altid du anvender en dansk anerkendt virksomhed når du skal købe dine nye dæk. Hvis du handler online er der oftest penge at spare ift. værkstedspriserne. På sider som for eksempel Dækbutikken kan du enten fremsøge en størrelse på dine dæk hvis du allerede kender det, eller vælge dine nye vinterdæk ud fra din bil.

Dækbutikken har nogle af Danmarks bedste priser på vinterdæk, og deres support er meget kyndig til at hjælpe dig hvis du bliver i tvivl.

Klik her for at gå til Dækbutikken og bestil dine nye vinterdæk

Hvad er forskellen på vinterdæk og sommerdæk?

Forskellen på vinterdæk og sommerdæk er at vinterdæk blødere og mere fleksible end sommerdæk når det bliver koldere i vejret, og dermed giver de et bedre vejgreb når det er koldt end sommerdækkene. Vinterdæk er opbygget af flere lameller der giver dækmønsteret flere kanter der griber i vejoverfladen.

Vær i god tid og undgå ventetid på værksted

Det kan være en god idé at få skiftet til vinterdæk tidligt på sæsonen, og ikke trække den til det bliver endnu koldere. Når først gennemsnitstemperaturen falder begynder flere og flere at få skiftet til vinterdæk og det betyder at værkstederne og dæk butikkerne får mere og mere travlt, og det vil kunne give dig mere ventetid før du kan få monteret dine vinterdæk og i sidste ende kan det måske være for sent inden frosten kommer.


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål