Forhøjet skrotpræmie – Få 5.000 kroner for din skrotbil!

abovetitle Forhøjet skrotpræmie – Få 5.000 kroner for din skrotbil!

Skrevet den af

Nu er det igen muligt at søge om forhøjet skrotpræmie for ældre dieselbiler – men kun frem til 31. marts eller så længe der er penge i puljen.

Fra den 24. februar åbner puljen med højere skrotpræmie igen meddeler Miljøstyrelsen, med den forhøjede skrotpræmie er det muligt at få 5.000 kr. i skrotpræmie for din gamle dieselbil, mod de normale 2.200 kr.

Det gælder dog kun dieselbiler indregistreret før 1. januar 2006, alle andre dieselbiler og benzinbiler vil skrotpræmien være på 2.200 kr.

Den forhøjede skrotpræmie fordeles efter først-til-mølle-princippet, så hvis du har en ældre dieselbil du skal have skrottet, skal du slå hurtigt til. Der er i alt afsat 26 millioner kroner i puljen som svarer til at 9.000 biler vil få udbetalt den forhøjede skrotpræmie.

Sådan ansøger du om højere skrotpræmie

Hvis du ønsker at skrotte din ældre dieselbil, skal den afleveres hos en godkendt autoophugger, hos ophuggeren skal du så udfylde en diesel-attest med en skrotningsattest og efterfølgende sendes de til Miljøordningen for bilen. Bilen skal være afmeldt i motorregistret før den kan skrottes.

Du skal derfor ikke bruge det nye digitale system, som ved en normal skrotning af bil.

Hvis du ønsker at skrotte din bil til den højere sats efter den 24. februar, kan du godt afmelde bilen nu og skrotte den efterfølgende.


?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål