Jeep Compass hjuldata fra 2017 - 2021

abovetitle
Model Jeep Compass
Årgang 2017 - 2021
Krydsmål 5 x 110
ET mål 40
Centerhul 65,1 mm.
Bolt / møtrik B12x1,25

Se hvilke fælge der passer til Jeep Compass fra 2017 - 2021

Se hjuldata og hvilke fælge der passer på Jeep Compass fra 2017 - 2021.

Du kan her på siden se de informationer om krydsmål, ET mål, indpresning, centerhul og bolt/møtrik vi har på din bil.

Er du på udkig efter nye dæk til bilen?

Når du skal finde nye dæk til din Jeep Compass har Dækbutikken altid et godt tilbud.

Hvis du kender størrelsen kan du finde de billigste kvalitets dæk hos Dækbutikken her, eller slå din bil op igennem deres søgemaskine - så får du altid de korrekte dæk til din bil.

Hvis du ikke ved hvad du skal vælge kan du her læse om valg af vinterdæk og valg af sommerdæk.

Find Danmarks billigste kvalitets dæk her

Du kan spare op til 40% ved at købe dæk igennem Dækbutikken.

Betaler du for meget for din bilforsikring?

Hvis du er på jagt efter en billigere bilforsikring til din Jeep Compass er det vigtigt du kigger dig godt for – for der er mange selskaber, og rigtig mange muligheder.

Hos Hjulguide anbefaler vi at du sammenligner gratis og uforpligtende bilforsikringer igennem tjenesten Samlino på den måde får du hurtigt et overblik. For at sammenligne forsikringer hos Samlino skal du blot indtaste dine oplysninger og derefter indhenter de med det samme tilbud på forsikringer til dig, du kan derefter trykke på "Tilbud" knappen for at se det konkrete tilbud hos forsikringsfirmaet.

Indhent uforpligtende tilbud på dine forsikringer fra Samlino

Bilforsikringer kan være en stor post på budgettet for mange, og der er rigtig mange penge at spare hvis du jagter den billigste forsikring selv.

Hvis du vil have en billig bilforsikring, anbefaler vi flere selskaber der har bilforsikringer til lave priser pr. måned for kasko. – Beregn din pris på bilforsikring her.

Hjemmesiderne Findforsikring.dk og Tjenestetorvet.dk kan også hjælpe dig med at indhente tilbud og sammenligne bilforsikringer.

Har du styr på vejhjælpen?

Hvis uheldet er ude eller bilen ikke vil starte kan det være meget dyrt ikke at have et vejhjælps abbonoment på bilen - Mange har det igennem deres bilforsikring men rigtig mange har slet ikke vejhjælp på bilen. Uanset om du allerede har, eller ikke har, vejhjælp på bilen kan du få Danmarks bedste pris og derved sparer mange penge på vejhjælp hos Falck.

Vejhjælp hos Falck til en Jeep Compass koster kun 59 kr, 79 kr, eller 99 kr om måneden afhængig af hvilken dækning du vælger.

Falck Vejhjælp dækker alt fra nødtætning af punkterede dæk, bugsering, tanktømning, lejebil, døde batterier, hjælp, reperationer på uheldssted, mini tjek af bilens vigtigste 9 punkter, pæreskift, sprinkervæske genopfyldning, bilvask hver måned gratis, reperation af stenslag i bilens forrude, fri udskiftning samt opbevaring af sommer/vinter hjul.

Oftest kan din bilforsikring også indeholde vejhjælp, så spørg evt. dit forsikringsselskab omkring vejhjælp.

Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål omkring hjuldata på Jeep Compass

Hvad er hjuldata?

Hjuldata er en fælles betegnelse for teknisk data på bilen om hvilke fælge du kan anvende. Hjuldata dækker over begreberne krydsmål, ET mål, centerhul og bolt / møtrik.

De vigtigste betegnelser du skal vide for at finde fælge til din bil er krydsmål, ET mål, og centerhulsmålet.

Hvad er krydsmålet på Jeep Compass?

Krydsmål bliver også kaldt for boltcirkel eller hulafstand. Krydsmålet på fælge er en af de vigtige betegnelser at kende hvis du skal skifte fælge på bilen. Krydsmålet angives som for eksempel 4 x 100 hvilket betyder 4 bolte med 100 mm cirkeldiameter

Jeep Compass kører med krydsmål 5 x 110

Du kan læse mere om hvad krydsmål er her.

Hvad er ET målet på Jeep Compass?

ET målet er en forkortelse for Einpres teife som på dansk er oversat til indpresningsdybde. ET målet er en bestemmende parameter for hvor yderkanten af fælgen er placeret i forholdet til skærmkanten på bilen. Nu højere ET målet er, nu længere sidder fælgen "inde under bilen".

Jeep Compass kører med ET mål 40

Du kan læse mere om hvad ET mål er her.

Hvilket centerhulsmål passer til Jeep Compass?

Centerhullet er fælgens størrelse på det hul i midten af fælgen hvor hjulet monteres på bilen hjulnav. Centerhullet måles i millimeter og angiver diameteren. Centerhul kaldes også center bore, centreringshul, CB eller fælgens hul.

Jeep Compass kører med centerhuls mål 65,1mm.

Du kan læse mere om hvad centerhul er og hvordan du måler det her.

Hvordan måler jeg krydsmålet på fælgen?

Hvis du selv vil måle krydsmålet kan det være en besværlig omgang afhængig af om din fælg har 4 eller 5 bolthuller. At måle afstanden på en 5 hullet fælg er langt værre end en 4 huls.

Du kan læse mere om måling af krydsmål her.

Hvor meget skal mine fælge spændes?

Hvis du selv skifter fælgene på din bil er det vigtigt du spænder dem korrekt, husk at bruge en momentnøgle. I bilens instruktionsbog står de nøjagtige tal for tilspændingen, ellers kan du bruge nedenstående som vejledning.

Som tommelfingerregel kan du bruge disse tilspændingsmomenter til hjulboltene:

Stålfælge skal spændes med 9 kg.

Alufælge skal spændes med 11 kg.

Det er en god ide at efterspænden hjulene efter 100-200 km kørt.

Jeep hjuldata

?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål