Dodge Ram 3500 hjuldata fra 2011 - 2018

abovetitle
Model Dodge Ram 3500
Årgang 2011 - 2018
Krydsmål 8 x 165,1
ET mål 43
Centerhul 121,3 mm.
Bolt / møtrik M14x1,50

Se hvilke fælge der passer til Dodge Ram 3500 fra 2011 - 2018

Se hjuldata og hvilke fælge der passer på Dodge Ram 3500 fra 2011 - 2018.

Du kan her på siden se de informationer om krydsmål, ET mål, indpresning, centerhul og bolt/møtrik vi har på din bil.

Betaler du for meget for din bilforsikring?

Hvis du er på jagt efter en billigere bilforsikring til din Dodge Ram 3500 er det vigtigt du kigger dig godt for – for der er mange selskaber, og rigtig mange muligheder.

Hos Hjulguide anbefaler vi at du sammenligner gratis og uforpligtende bilforsikringer igennem tjenesten Samlino på den måde får du hurtigt et overblik. For at sammenligne forsikringer hos Samlino skal du blot indtaste dine oplysninger og derefter indhenter de med det samme tilbud på forsikringer til dig, du kan derefter trykke på "Tilbud" knappen for at se det konkrete tilbud hos forsikringsfirmaet.

Indhent uforpligtende tilbud på dine forsikringer fra Samlino

Bilforsikringer kan være en stor post på budgettet for mange, og der er rigtig mange penge at spare hvis du jagter den billigste forsikring selv.

Hvis du vil have en billig bilforsikring, anbefaler vi Global bilforsikring der har bilforsikringer helt ned til 335 kr. pr. måned for kasko og du er elitebillist med kun 3 års skadefri og 25 år. – Beregn din pris hos Global bilforsikring her.

Hjemmesiderne Findforsikring.dk og Tjenestetorvet.dk kan også hjælpe dig med at indhente tilbud og sammenligne bilforsikringer.

Er du på udkig efter nye dæk til bilen?

Når du skal finde nye dæk til din Dodge Ram 3500 har Dækbutikken altid et godt tilbud.

Hvis du kender størrelsen kan du finde de billigste kvalitets dæk hos Dækbutikken her, eller slå din bil op igennem deres søgemaskine - så får du altid de korrekte dæk til din bil.

Hvis du ikke ved hvad du skal vælge kan du her læse om valg af vinterdæk og valg af sommerdæk.

Find Danmarks billigste kvalitets dæk her

Du kan spare op til 40% ved at købe dæk igennem Dækbutikken.

Har du styr på vejhjælpen?

Hvis uheldet er ude eller bilen ikke vil starte kan det være meget dyrt ikke at have et vejhjælps abbonoment på bilen - Mange har det igennem deres bilforsikring men rigtig mange har slet ikke vejhjælp på bilen. Uanset om du allerede har, eller ikke har, vejhjælp på bilen kan du få Danmarks bedste pris og derved sparer mange penge på vejhjælp hos Falck.

Vejhjælp hos Falck til en Dodge Ram 3500 koster kun 59 kr, 79 kr, eller 99 kr om måneden afhængig af hvilken dækning du vælger.

Se og bestil Danmarks bedste vejhjælp

Hos Falck kan du få Danmarks bedste vejhjælp til de billigste priser på en Dodge Ram 3500 ved at klikke ind her.

Falck Vejhjælp dækker alt fra nødtætning af punkterede dæk, bugsering, tanktømning, lejebil, døde batterier, hjælp, reperationer på uheldssted, mini tjek af bilens vigtigste 9 punkter, pæreskift, sprinkervæske genopfyldning, bilvask hver måned gratis, reperation af stenslag i bilens forrude, fri udskiftning samt opbevaring af sommer/vinter hjul.

Dodge hjuldata

?
X

Har du nogen spørgsmål?

Vores chat er desværre offline men vores eksperter er klar til at hjælpe dig.
Stil dit spørgsmål herunder så svarer vi hurtigst muligt.

Klik her for at sende et spørgsmål